Vliegen

Valencia

Valencia

Pego ligt op ongeveer een uur rijden van zowel Alicante als Valencia. Je hebt hierdoor de mogelijkheid om de meest gunstige vlucht tegen het meest gunstige tarief te boeken. Het is mogelijk om op de heenreis naar Alicante te vliegen en terug vanaf Valencia (of vice versa).

Autohuur

Op de luchthavens zijn diverse autoverhuurbedrijven waar je een auto kunt huren. Als je alvast in Nederland een auto wilt reserveren, ga dan bijvoorbeeld naar www.rentalcars.com. Je krijgt op deze website een overzicht van autoverhuurbedrijven met hun tarieven op basis van beschikbaarheid voor de aangegeven periode.

Met het openbaar vervoer van de luchthaven naar Pego

Vanaf het vliegveld van Alicante neem je de bus naar Alicante, halte Calle Pintor Casanova (Estacion de Autobuses). Vervolgens neem je de bus of trein naar Denia en vanuit Denia neem je de bus naar Pego.

Vanaf het vliegveld van Valencia rijdt er een bus naar het busstation Estacion Central de Autobuses (anden 50). Hier neem je de bus naar Denia en stap je uit in Pego.

Check voor vertrek de openbaar vervoer mogelijkheden want die veranderen regelmatig.

Met de auto naar Pego

Je kunt tevens per auto naar Pego reizen. De kortste reisafstand vanaf Utrecht naar Pego is 1941 kilometer. De reistijd bedraagt ongeveer 17 uur. Als je wilt, kun je in Frankrijk overnachten of bijvoorbeeld net over de grens in Spanje. Een mooie route is via de "route du soleil" dwars door Frankrijk heen via diverse tolwegen.

Deel deze pagina